Една от най-често обсъжданите представителки на т.нар. светски елит напоследък е Николета Лозанова. Причината за това е нейната голяма активност и непреодолимо желание да се появява ту по страниците на различни списания, ту в телевизионни предавания.

Макар неотдавна Ни Ло да стана майка на второто дете на футболиста Валери Божинов (и нейно първо), брюнетката за нула време си възвърна идеалната форма. И скоро след това реши, че е време да се покаже в пълния си блясък с няколко интересни фотосесии.

В последната плеймейтката отново се поразголи, напук на всички коментари по адрес на нейния морал. Кадрите са за списание MAX и акцентират не толкова върху липсата на дрехи, колкото върху сексапилния заряд в погледа и цялостното й въздействие върху мъжката аудитория. Мистерията на Лозанова е представена през артистичен поглед с ретро усещане.

Първият кадър Николета пусна в социалната мрежа още в понеделник, но после задоволи любопитството на своите фенове с още един, който я показва само по бельо, пише blife.bg.