Тотален цирк се разигра в студиото на предаването "Насреща" на ТВ 7. Огънят подкладе водещата Люба Кулезич, която обиди закъсняващия Мишо Шамара, оприличавайки го на жена в менопауза - раздавал щедро прелестите си на всички. Рапърът отнесе критиката заради това, че закъснявал от предаването на Любен Дилов по Нова телевизия. По-късно и Георги Лозанов беше скастрен заради това, че напираше да си тръгва за интервю по БНТ.
Темата на разговора беше песента "Бяло, зелено и червено". Гости в студиото бяха председателят на СЕМ Георги Лозанов, Мишо Шамара и Сарафа и певицата Соня Иванов, гордо възпяла цветето ГЕРБ. Разговор фактически нямаше, само груба кавга, сключваща псувни, обиди и нападки.

Кулезич продължи да налива масло в огъня, поправяйки Сарафа, че не трябва да казва "съзира", а "сезира". Тогава Шамара избухна за това, че умните хора искали да мачкат тъпите като него и дали той, като бил глупав, нямал права като другите. Варненският рапър захапа и председателя на СЕМ, наричайки го "пингвин". "Ти си нелеп, ти си пингвин", заяви той и каза, че Лозанов му приличал на Айнщайн и нямал право да оценява естетическите достойнства на песента му. "Вие сте направили вероломното нападение срещу човека Михаил Михайлов, да го вкарате в затвора", викна той. "Естетическите претенции си ги пазете за вас".

Опитите на Лозанов да обясни, че сезирал прокуратурата за участие на Мишо Шамара в предаване, а не заради песента, бяха заглушени от нападките срещу него. Той пратил случая на прокуратурата, не за да съди Шамара, а за де произнесе дали има нарушение.

Нито Шамара, нито Сарафа се заинтересуваха от обясненията. Те продължиха да ръсят цинизми, да обясняват колко са велики, честни и достойни заради това, че казвали истината в очите. "Вие сте българските пусита", каза им Кулезич, на което те скочиха, че били лъвове.

Лозанов си обясни случката с наближаващите избори и опита на партиите да извлекат дивиденти от неговото действие. Той беше изгонен да си ходи в БНТ, а рапърите гордо заявиха, че скандалът им направил много добрареклама. Рекламата, обаче, не била търсена, защото нямали такива пари.

"Имаме по-висок рейтинг от Бойко в момента", изпъчи гърди Мишо Шамара. "Бойко, като ни дават само нас по телевизията, не ти ли се гади, не ти ли се драйфа? И на нас ни е така като те гледаме всеки ден", обърна се храбро той към екрана.

Сарафа пък се оплака, че дядо му се бил разтреперил, като чул, че го привиквали в полицията. Ако нещо се случи с него, кой ще ми го върне, викна на свой ред той. "Според вас не е ли смешно да викате кой и да е човек в прокуратурата да се обяснява за някакви думи в някаква рап песен? Смешно ли е 2012 година? Имаме право да говорим каквото си искаме където си поискаме", заяви убедено той.

Певицата Соня Иванова пък успя да каже само, че като чуе песента на двамата, почвало да й се гади. За своята песен в прослава на цветето ГЕРБ тя не потвърди дали има политическо внушение, а каза само: "Преценете сами!".