Малките състезатели на ботевградския клуб Сунг Ри Атлантик се представиха много добре на проведения вчера и днес в София турнир по олимпийско таекуондо за Купа България. Освен състезатели от България в проявата се включиха и представители на Румъния и Македония.

Възпитаниците на Пламен Трънски спечелиха 1 златен, 2 сребърни и 2 бронзови медала. По-най-добрия начин се представи 8-годишният Димитър Стойнов, който спечели златото в категория до 27 кг.  Митко не остави шанс на противниците си, като и трите мача завършваха преди края на редовното време поради явното превъзходство на нашето момче.


 Изненадващо Иван Симеонов в категория до 27 кг., но при децата 9-11 г., остана втори, след загуба на финала от противник, когото Ванчо е побеждавал 2 пъти преди това. Втори остана и Кристиян Златев при най-тежките при децата.

С бронз са Владимир Николов, който след две победи на полуфинала допусна нелепа грешка и изпусна участието на финала. Борислав Богданов е с втория бронз при мъжете в категория до 68 кг.