Комикът пълни джоба си от куп предавания в Би Ти Ви. Той е най-богатият телевизионер в момента, категорични са запознати с финансите в медията, пише в."Всеки ден".

Актьорът взима хонорари ролите си в „Комиците" и „Столичани в повече". Отделно прибира пари и като продуцент на предаването и сериала. Допълнителни средства влизат в сметката му и от турнета и участия по фирмени събития, рекламни кампании и какво ли още не. Според колеги на актьор той вече официално е милионер, въпреки че ежедневието му не издава с нищо богатството, което е скътал. От скоро пък доходът му е увеличен с цели 24 бона. Толкова ще прибере той като водещ на новото предаване „Голата истина". Това е оригиналната версия на „Господари на ефира", която Би Ти Ви стартира до броени дни.

За мястото са кандидатствали над 20 от най-известните български актьори. Продуцентите обаче предпочели Рангел от „Столичаните", въпреки че той е твърде зает. От телевизията му гарантирали, че става въпрос за тримесечен ангажимент, докато шоуто набере подобаващ рейтинг. Шефовете са избрали Нейков, защото е познато и обичано от зрителите лице, което гарантирано има способността да ги заковава на екрана. Това сочат до момента рейтингите на „Комиците" и „Столичани в повече".

Би Ти Ви пък не могат повече да отлагат старта на предаването, докато търсят водещ. Затова и телевизията стартира всеки момент забавното предаване. Хора от екипа на новата рубрика издават, че пилотните предавания били изключително смешни и забавни.