С две жени в напреднали отношения бил забелязан наскоро Михаил Билалов, по-известен като Джаро от "Под прикритие", разказвали негови познати. Намиращ се на върха на славата си, той постоянно бил атакуван от млади жени и никак не се дърпал.

Наскоро след представление в Народния театър той учасвал в купон в самия театър. Правело впечатление обаче, че почти през цялото време, той е уединен с млада блондинка, с която се били унесли в дълъг разговор. След полунощ обаче Джаро зарязал блондинката и се отправи към столично заведение, където го чакала актрисата Илиана Коджабашева, която е считана за една от най-сексапилните актриси и доскоро беше приятелка на сина на Катето Евро.

Техни колеги твърдят, че напоследък те били много близки и се срещали често. И тази нощ двамата останали заедно почти до сутринта. Билалов засега не отговаря на въпросите дали е разделен със съпругата си - японка, която живее във Франция. Тя идва изключително рядко в България, а той още по-рядко - във Франция, пише БЛИЦ.