Феновете на Джаро от „Под прикритие" ще могат да гледат любимия си мафиот в нова постановка. Актьорът, който беше убит в кримисериала, възкръсва на театралната сцена, но не като злодей, а като полицейски началник. Михаил Билалов се похвали с фотос във Facebook за новата пиеса с работно заглавие „Агенти". В нея ще играят ченгета от кримисериала по БНТ - Ивайло Захариев, Йосиф Шамли, Любо Кънев, Иво Йончев, Пламен Манасиев, Робърт Янакиев. Към звездния състав ще се присъедини и актрисата от „Дървото на живота" Теодора Духовникова, която също се снима в няколко епизода на „Под прикритие".


Владо Пенев ще е режисьор на постановката „Агенти". „Това ще е дебютът ми на режисьорския стол. „Агенти" е вдъхновена от американска пиеса на Дейвид Мамет. Всички са с хубави роли. Михаил е шеф и в това амплоа се чувства най-добре. Но както казваха в „Туин Пийкс": "Совите не са това, което са," каза Владо Пенев пред „Монитор".


Трагикомедията „Агенти" ще бъде реализирана под шапката на Шуменския театър. „Премиерата ни ще бъде на 10 юни в Шумен. Сега обмисляме да направим и лятно турне из страната, но все още не сме уточнили датите и градовете", разясни плановете си Владо Пенев.


И докато ченгетата от „Под прикритие" репетират усърдно, колегата им Мариан Вълев обмисля да направи търг с два от емблематичните за героя му Куката предмети - очилата и кръста. Събраните средства ще отидат за благотворителни каузи, които ще бъдат избрани от купувача. Преди седмица Куката обяви, че няма да се снима в продължението на сериала. „Искам да благодаря на всички хора, които харесват и обичат "Под прикритие", искам да им се поклоня за това, че гледаха, че бяха с мен. На тези, които не го харесват, ще кажа: "Простете, че ви разочаровахме и не оправдахме вашето доверие". Това, което правим, е за зрителя и той има единственото право да каже какво му харесва и какво не", заяви още Вълев.