Райна отказа секс и затова ще остане без имот. Според клюката певицата усилено търси да си закупи нова къща в родния й Сандански. От месеци насам талантливата брюнетка издирвала подходящия имот, но все не намирала нещо, което да й хареса като съотношение цена - качество.

Основната причина за това била, че изпълнителката искала хем къщата да е голяма и с просторен двор, хем да е супер евтина. Дотолкова била незапозната със ситуацията на недвижимите имоти у нас, че отначало мислела да мине само с 20-30 хиляди лева инвестиция.

Когато разбрала, че няма да задоволи потребностите си с толкова скромна сума, тя се обърнала за помощ към свои познати брокери на недвижими имоти. Професионалистите я светнали, че в България цените на жилищата са почти изравнени с тези в Западна Европа и САЩ, въпреки безумно ниските заплати у нас. Това обаче не отчаяло певицата и тя кандисала да даде, ако е нужно и повече пари, но за нещо наистина стойностно.

Мълвата носи, че тайнствен обожател на Райнето научил за нейните въжделения и понеже имал солидни финансови възможности, предложил да й подари някой подходящ имот, пише skandalno.net.

В замяна на това обаче, сладострастникът поискал от певицата да изпълнява безпрекословно всичките му секс желания в продължение на три месеца. Райна обаче му отказала.