Порноактрисата Дора Месарош, известна още като Дороти Блек, е на посещение в България за втори път. Тя ще е един от гостите на еротичното изложение в зала "Универсиада" през април. Това се превръща в повод за frognews да вземат интервю с нея, в което унгарката показва, че пази хубави спомени от предишното си посещение тук.

"Впечатленията ми от българската публика миналата година са много хубави. Такъв ентусиазъм, който видях в българската публика по време на еротичното изложение, не съм виждала другаде."

Този ентусиазъм я кара да си направи оптимистични изводи и за българските мъже: "Смятам, че българите могат да бъдат много добри любовници в леглото благодарение на този ентусиазъм, но все още не съм имала сексуални преживявания с българин."

Тя признава, че е влязла в бранша заради парите, но с течение на времето е започнала да харесва професията си. "Ако трябва да започна отново, пак бих избрала същото, е, с малко разлики разбира се. Много неща ме интересуват в този свят - изкуството, животните и компютрите. Ако нямаше да се занимавам с това, с което се занимавам в момента, сигурно щях да се пробвам в някоя от тези области."

Дора твърди, че приятелят й, барабанист в рок група, няма проблеми с работата й и не я ревнува. Все пак в последните години тя е намалила драстично снимките с мъже и работи главно с жени, макар и заплащането да не е равно. "В 80% от случаите получавам по-малко, отколкото ако снимам с мъж".