Не само музиката може да служи за фон по време на едно страстно изживяване. Забравете за класиките на Джо Кокър и Мадона и давайте смело с въздишките, подвикванията и откровеното викане.

За тези, които още не го знаят - сподавените въздишки и говоренето на мръсотийки е изключително възбуждащо. Забравете за комплексите, срама и притеснението. Тях може спокойно да ги изхвърлите от спалнята, заедно с памучните нощници и дебелите вълнени чорапи.

Когато започнете с партньора си да се гушкате, галите, пипате, накартко – минавате към същинската част на нещата, е голяма грешка упорито да си запушите устата и да сподавяте виковете на удоволствие, които напират в гърлото ви. Това важи и за мъжете и за жените.

Най-глупавото нещо, което правят мъжете в леглото, е да млъкнат упорито и да смятат, че това е особен признак на мъжественост. Както на тях им е приятно да слушат стенанията от удоволствие на партньорката им, така и на дамите въздейства възбуждащо, когато чуват въздишките на партньора.

Въобще страстните охкащи и ахкащи звуци са като скрито съкровище във всеки креват. А когато сте двойка и вече сте се отпуснали един пред друг, би било чудесно да освежите сценария на интимните изпълнения като си разменяте по някоя пиперлива дума или мръснишко изречение. Може пък да ви допадне толкова много, че да си разиграете цял еротичен сюжет, какво толкова?!

Е, все пак има някои неща, с които няма как да не се съобразите. Някои от дамите се увличат във викането и в един момент е трудно се прави разлика дали викат от удоволствие или от болка.

Или пък да се прекали с децибелите и да ви чуват в съседната сграда. Това най-вероятно ще се окаже стресиращо за партньора, освен ако и той не се включи с подобаващия баритон. Със сигурност ще разлаете кучетата, а на съседите кажете, че сте гледали филм на ужасите.

Разбира се, не само виканията могат да акомпанират интмния акт. Особено интересно се получава, когато пружината на леглото издава своите недоволстващи звучи от търкалящите се върху нея тела. Може само да се пробвате да надвикате отчаяното скърцане.

Класиката в жанра се пада на ритмичното удряне на кревата в стената или на нечия глава в таблата на леглото. Когато сте наистина разгорещени ,няма и да разберете, че нещо подобно се е случило. Цицината на главата на единия от партньорите и сърдитите погледи на съседите ще ви припомнят за страстното изживяване.

Давайте смело обаче и без притеснения. Интимният живот винаги има нужда от разнообразие. Следващия път се пробвайте да възбудите партньора само с думи и въздишки. Ще се изненадате от ефекта...