Бившият на Вихра - продуцентът Иван Христов, истински се разгневи в предаването "На кафе" при Гала, когато се наложи да коментира ВИП персоните в Къщата. Той открито заяви, че те са "смешници" и "сульовци".

"Ние се чудим чуждите звезди, като дойдат тук и какво искат, а знаеш ли тия смешници, какви условия поставяха, за да влязат в шоуто", попита Иван Гала. Той каза, че е близък с Нико Тупарев и екипа му и е наясно, какви претенции са имали нашите ВИП-ове.

Иван определи Къци и Юлиан Константинов като "сополи", когато коментира мисията им в сериала. Тогава шоуменът и оперният певец се сдърпаха, тъй като Юлиан бе режисьор на сериала и между двамата избухнаха пререкания.

Христов изказа мнение, че не харесва и поведението на Мариана Попова, въпреки че категорично упрекна постъпката на Юлиан и Иван Ласкин, когато хвърляха вафли срещу изпълнителката.

"Юлиан що не хвърля вафли срещу Багата, като е голям мъж, а?, попита риторично Иван. Продуцентът е категоричен, че въпреки че Къци спада към групата на "сульовците", то той е добър играч, тъй като все още е в шоуто.

"Опосумът" посочи като свой фаворит Фънки, с когото преди време, работеха заедно в музикалното шоу Music Idol.