Дълбоко пазената тайна на Мария е разкрита. Оказа се, че певицата пуши тайно от Християн и той най-после я хвана "в крачка", гласи клюката.

За този порок на певицата знаели много малко хора. Тя се срамувала от това, което върши и се притеснявала да сподели истината дори с любимия си.

Голямата тайна на Мария била, че пуши цигари като невидяла и няма сила, която да я накара да скъса с вредния навик, пише skandalno.net.

Християн изобщо не подозирал какви ги върши любимата му. Истината обаче излязла на бял свят преди няколко дни, когато баровецът надушил, че някой е пушил на стълбището в къщата им.

Той, естествено, не се усъмнил в половинката си, а заподозрял сотаджията и му вдигнал грандиозен скандал. Човекът обаче отрекъл, но изнервеният Гущелов продължавал да крещи.

Тогава Мария признала, че тя е опушила стълбището и разказала на любимия си за своя порок. Тя споделила, че пуши от много години, но се е криела или в тоалетната, или на стълбището, за да дръпва по някой фас. Гущеров останал като втрещен от това признание и разочарован от поведението на фолк певицата.