Две дузини рози, свещи, мека мебел и завеси - задължително всичко в снежнобяло, е изискването на Джей Ло за стаята зад сцената. В мястото за релакс ще има само едно цветно петно и това е плетена маса от ратан.

Звездата пристига у нас на 18 ноември за концерта си в зала "Арена Армеец". Шоуто е част от световното й турне Dance Again. Утре тя излиза пред феновете си в Москва. А от Истанбул ще пристигне у нас със самолет.

Латинодивата е привърженик на здравословния начин на живот. Затова в менюто й е поискала да бъдат включени телешко и пилешко месо. Морските деликатеси също са добавени в списъка с желанията на световноизвестната изпълнителка.

Проявила е любопитство да опита българската кухня. Затова организаторите вече умуват с какви традиционни наши ястия ще я нагостят. Към тях задължително трябва да има плодове и зеленчуци.

Екипът на звездата също се придържа към здравословното хранене. Ще яде салати и нискомаслени млечни продукти.

В списъка с изискванията на Дженифър Лопес е включено голямо количество минерална вода "Перие". Цели стекове ще бъдат подредени в бекстейджа преди и след концерта.

Певицата ще остане една нощ у нас и след шоуто ще отседне в президентския апартамент на известен столичен хотел. Покоите й разполагат с две спални, огромна баня и гледка към идеалния център на София.