Таня Боева разкри, че е в преговори с най-голямата музикална компания и се надява съвсем скоро договорът й с "Пайнер" да бъде подписан.

"Радвам се, че имаме възможност да работим с телевизия "Планета" и този видеоклип се завъртя именно там. Прекратихме отношенията си с Ара Мюзик. Факт е, че за да приключа едни отношения и да търся нещо ново, някъде нещо не върви, не са добре отношенията ни и това е главната причина да търся тази промяна.

Имахме различни виждания по моето развитие, за нещата, които искам да правя и така, както аз искам да ги правя и да се случват. Всъщност имаше един период, в който нищо не се случваше, а пък аз не съм човек, който обича да стои на едно място и да бездейства. Това е главната причина да търся една промяна. В много добри и топли отношения сме с г-н Димитров и неговата фирма. Не сме подписали още договор, не съм част от "Пайнер", но наистина вярвам, че нещата ще достигнат до най-добрия край, всичко е въпрос на време" - сподели тя в "Станция Нова".

Новият сингъл на Таня Боева "Кой беше ти" е по музика на Оцко, текстът е дело на самата певица, а режисьор на лентата е Николай Скерлев. За реализацията на клипа певицата разказва:

"Едно прекрасно пътуване, което направихме за около 8 дни в Санторини. Обстановката там е предразполагаща за такива снимки, за романтика. Снимахме в началото на септември за два дни, с двама модела - българин и грък. Цялата организация се случи магически. Има някакво вълшебство в този видеоклип и точно така си го представях, още като чух песента. Има и филмов момент. Аз не съм попадала в такава ситуация на любовен триъгълник, но мои приятелки са попадали. Явно хората имат по-лежерно мнение за мен, но все пак съм артист и влизам в специфични роли".