Фолкпевицата Камелия и Азис вече си говорят чрез среден пръст и злобни обиди открито по интервюта и тв изяви, пише “Експрес”. На церемонията на наградите на списание “Нов фолк” двамата едва не се хванаха за косите, след като Камелия безкомпромисно размаха среден пръст на фолккраля на сцената в столичния клуб “Плаза”. За да не остане по-назад , Азис изпрати послание към блондинката на попфолка като се  огъзи.

“Показах му го, за да  прави по-честичко секс, че да се успокои. Явно това нещо му липсва”, каза скандалната певица. Жестът й обаче не бил продиктуван от злоба, а от това, че Азис често обичал да хапе колежката си, като я пращал в отбора на тъпите блондинки.

“Мисля, че съм му го доказала неведнъж, че не съм в този отбор. Не разбирам каква е причината да се заяжда с мен, но когато някой ме хапе, не бих стояла мирно. На никой не искам да преча, мен обаче да не ме закачат!”, коментира “златната рибка” на поп-фолка.

Камелия стана неудобна и на Миро от “Каризма”, който неотдавна се възмути, че именно тя е коментирала, че е изкопирал песен на Coldplay.

“Някой хора не обичат да ходят на земята, а да летят в облаците и не приемат критики. Миро нека ме коментира, това поне означава, че човекът си е чалгаджия по душа”, заяви Камелия по повод на бившия партньор на Галя.

От церемонията миналата вечер русата певица си тръгна с отличие за “Кавър на десетилетието” заради песента “Луда по тебе”, чийто оригинал е на Лепа Брена. Пайнерката сподели, че се радва на наградата , защото тя се е учила именно от сръбската певица.