Слави Трифонов вече е собственик на ново мощно возило. Водещият бе щракнат от папараци да се вози в чисто ново черно Ауди. Шоуменът бе засечен преди броени дни да се разхожда с новата си придобивка, чиято цена според запознати е не по-малко от 300 000 лв.

Мощният автомобил е с 6,3-литров двигател, осигурява 500 конски сили. Задвижването естествено е 4 х 4, а екстрите са многобройни.

Гологлавият водещ си купи новото возило, след като се отказа от мощния си джип, с който се возеше доскоро. При това успя да го продаде изключително изгодно на милионерския син Християн Гущеров, пише в. "България днес".

Новият собственик на колата обаче побърза да смени емблематичната табела „7878", която бе запазена марка на Слави. Возилото вече е паркирано в дома на милионерския син и е част от автопарка му, заедно с Майбаха на Мария.

Иначе този път Слави реши да се вози в автомобила и остави друг да шофира вместо него. Не е тайна, че Дългия има проблеми със зрението и по тази причина носи тъмни очила и вероятно има затруднение и при шофирането.