Шокиращо видео на двойка, правеща див секс в летяща с бясна скорост кола, събра очите на останалите участници в движението по скоростната отсечка на магистрала Ейзенхауър, Чикаго. Разгорещени до безпредел, двамата влюбени се отдават на плътски страсти без въобще да се притесняват, даже като забелязват, че ги снимат.


Горещата сцена е заснета от пътниците в случайно преминаващ автомобил, които явно са силно впечатлени от безстрашието на любовниците, пише skandalno.net. Мъжът обаче споделя на пътуващата с него дама, че ако искат да се приберат живи и здрави, те самите в никакъв случай не трябва да правят така.


Възползвайки се от горещите кадри на това поостаряло видео, от сектор "Пътна полиция" припомниха на българските шофьори, че е забранено да се отдават на плътски удоволствия. Така се създават предпоставки за сериозни пътни инциденти, които лесно могат да се превърнат в драми.


"Две секунди невнимание, цял живот страдание. Чували сте я тази поговорка. Внимателният шофьор абсолютно никога не трябва да изпуска пътя от очите си или да оставя колата на самоход, а освен това е длъжен да спазва правилника за движение по пътищата и ограниченията на скоростта", споделя майор Миглен Първанов.