Калин Врачански умира от страх преди премиери, призна той в "Тази неделя" по bTV. Той се появи болен в предаването, което се случва за втори път. Все по-тежко ми е да ставам сутрин, оплака се актьорът на водещата Лора. Врачански репетира две пиеси едновременно - "Парижката Света Богородица" в театър София, където ще играе Квазимодо, и "Гарванът" в "199". Премиерата на първата е на 16 и 17 януари, а втората ще се играе на 9 и 10 януари.

Бих променил живота си, защото всеки има своите грешки, но работата - в никакъв случай, ние имаме най-хубавата работа, смята актьорът. Да, отговорно е, стресиращо е, но не бих я променил, допълни той. Врачански даде пример за стрес с това, че сутрин като стане и отиде на репетиция му се налага да убива или да се самоубива в ролите.

Той си спомни за лапсуси и гафове по време на представления. В една от пиесите изпраскал с колан свой партньор и той изненадан изохкал с извънредна реплика: "Ах, как ме заболя", което разсмяло публиката. Зрителите обаче изригнали още повече, когато видели как Врачански стиска зъби, за да не избухне в луд кикот.