Калин Врачански преди премиерата на "Парижката Света Богородица" подхвърли, че се радва на нови чувства със загадъчна дама. След триумфа на неговия Квазимодо в театър "София" се заговори, че всъщност става дума за ренесанс на любовта му със Силвия Петкова - актрисата, с която бяха гаджета повече от 4 години. Според клюките в арт гилдията Калин и неговата колежка от общинската трупа никога не са се разделяли. Дори когато Врачански беше залят от масово женско обожание, снимайки се в "Стъклен дом".


Просто напрежението от ролята оказало влияние във връзката им и двамата за кратко охладнели един към друг. Сега обаче двойката се е научила да се справя с професионалните ангажименти. Силвия блести като учителката Димитрова в "Революция Z", а Калин изригна с две мощни роли в театъра - в "Гарванът" в 199 и като Квазимодо на родната му сцена.


Голямата интрига витае около въпроса защо Врачански не пожела да влезе в нито един от новите сериали. През лятото той за малко щеше да блокира репетициите на "Парижката Света Богородица", очаквайки да го извикат за снимки. Но след това остана верен на Лилия Абаджиева и класиката на Юго. Продуцентите очакват, че именно Силвия ще е тази, която ще върне Калин пред камерите на тв сагите, пише Стандарт