С рекорден негативен вот зрителите решиха къщата на Биг Брадър завинаги да напуснат тризначките Вяра, Надежда и Любов една седмица преди края на шоуто. Само един единствен път е имало по-голям негативен вот - този на Елена в Биг Брадър 2. Тогава бившата на Миро събра 86% от зрителския негативизъм.

"Така е решил народът, така да бъде", коментира в студиото майката на тризначките Любка.

"Те го приемат изключително, спокойно и може би времето им в къщата им е дошло повече", бяха на мнение останалите присъстващи в студиото. По думите на Кънчев трите сестри са били емблематични за шоуто. Гостите също се съгласиха, че тризначките са създали образа на Биг систърс.

"Живи и здрави. Благодарим ви България, спасихте ни живота. Обичаме Цеце, Лестър и Найден", бяха първите думи на Вяра, Надежда и Любов след напускането на къщата. Според тях шоуто трябва да бъде спечелено от Найден, защото има семейство, или от Лестър.

"Радваме, че участвахме в Биг Брадър, но това ни е достатъчно", коментираха рекордния негативен вот. По техните думи, голямата награда за тях е била и участието им във ВИП Брадър. "Много ни беше интересно, но повече никога", зарекоха се Вяра, Надежда и Любов.