Иван Ангелов, който побърка с държанието си журито и участниците във втория сезон на “Мюзик айдъл”, може да бъде изгонен от шоуто, пише “Експрес”.

Това обмисля да направи част от журито, тъй като очевидно са разбрали, че зрителите харесват айтослията и скоро няма да го изхвърлят  от предаването.

Зад идеята Иван да си ходи най-вече стои Фънки, който на последния концерт на участниците в понеделник не можа да сдържи нервите си и се нахвърли върху шантавия Иван. Фънки дори си позволи да използва думата “задник”, която рядко може да се чуе в национален ефир.

Склонни да изритат Ванката били Есил Дюран и Вили Казасян. Единственото препятствие за момента е Люси. Тя в началото призна, че айтослията й е много противен, но в последствие отношението й се промени. В понеделник дори го разцелува пред камерите, докато Фънки се опита да си тръгне от шоуто, тъй като “не бил на театрален кастинг”.

По регламент журито има право да изгони участник, но само ако той представлява заплаха за тях и останалите от участниците. Голяма част от останалите айдъли също имат желание Иван да си тръгне, тъй като ги тормозел.