Бившата половинка в живота и в чалгата на Магапаса - Мая, се е преквалифицирала и от известно време упражнява хард варианта на професията, писа Експрес.

Бившата мадам Магапасова е стриптийзьорка в Града на греха - Лас Вегас. Мая показвала умопомрачителните си форми на пилона в не много известно заведение и често оставала само по прашки и каубойска шапка, доказвайки защо колежките й от Пайнер й лепнали прякора Жената-тяло.

От Пайнер заявиха, че нямат контакт с певицата от близо година. Тя заминала за Америка миналото лято и оттогава не се е връщала на родна почва.

Запознати твърдят, че всички опити на фолк певицата да пробие с гласа си в Лас Вегас приключили с фиаско и тя се принудила да заработва по пилони.

Изпълнителката се раздели с Магапаса преди година и остави и 10-годишната си дъщеричка - Кристина, за която в момента се грижат баба й и дядо й. Според близки до бившето семейство Магапаса въобще не желаел да чува за невярната си съпруга. Според една от версиите причина за заминаването й в странство и последвалото й ново амплоа е мъж, с когото Мая се запознала при един от предишните си воаяжи с концертна цел в Щатите.

Мая и Магапаса нашумяха с ремикс на култовия евър-чалга-грийн Радка Пиратка.