Порно видео със Здравко от „Биг Брадър" и жена му Христина отново е хит в нета. На скандално горещите кадри Христина демонстрира, че е направо необуздана лъвица в леглото. Клипчето е правено още преди години, но продължава да радва интернет потребители.

Воайорското видео трае едва четири минути, но според тези, които са го видели може да се мери с всеки филм за възрастни. Още преди години клипчето предизвика истерия в мрежата и ако съдим по реакциите на форумци, е истински хит и до днес. Покрай новите сезони на Биг Брадър, клипчето, припомнят от hotarena.net

Въпреки че на видеото не се вижда кой е тайнственият любовник на Христина, феновете са категорични, че това е мъжът й Здравко. И коментират, че лесно може да бъде разпознат по паласките и окосменото си коремче. За сметка на това цялата анатомия на Христина се вижда, а виковете на брюнетката са толкова гръмки, че определено може да засенчи всяка актриса в бранша.

„Ето така се печели Биг Брадър, приятели. С такова домашно клипче и шимпанзе да влезе в Къщата, ще спечели предаването", коментират видеото зевзеци.