С осем пълни чувала с подаръци добрият старец дядо Коледа пристигна днес преди обяд в детска градина “Слънчице” в Етрополе.
И макар, че Коледното тържество започна по-рано преди неговото пристигане, “закъснението” /по сценария/ не огорчи децата. Напротив веднага след като коледарите привършиха своето “коледуване” децата заобиколиха добрия старец със светнали очички в очакване на своите подаръци.
Многото песничките и танците бяха посветени на предстоящите Коледни празници: за тържеството беше “дошла” стройната елхичка от близката гора,  с “чуруликането” на врабеца направи компания на снежинките, които се завъртяха в буен зимен танц.
Имаше още много песнички и стихчета, а накрая коледарите поднесоха своите благопожелания за предстоящите коледни празници и да е плодородна и мирна предстоящата година.
Не само на подаръците се зарадваха възпитаниците на детската градина, а и с уникалната възможност да се снимат за спомен с белобрадия старец. В когото вярваха искрено и без предубеждение.
Гости на децата бяха Росица Иванова - главен инспектор ПКВ и Дарина Петкова - директор на дирекция в Общинска администрация. Заедно с поздрава от кмета инж. Богомил Георгиев, тя поднесе от негово име и подаръци за децата от градината.