Всеки коледен празник се прави от хората, които са решили да празнуват. Затова и всеки празник е строго индивидуален и неповторим спрямо други такива или с други колективи.
Така е със сегашните Коледни и Новогодишни празници. Неповторим и запомнящ се за дълго време, такъв беше и този в ЦДГ „Звънче” в Етрополе. В хармония с предстоящите празници е и цялостната украса на градината. По време на прекрасно изпълнените от децата стихчета и песнички, украсата служеше и като своеобразен фон.
Неописуемо беше преживяването на децата, когато градината влезе и самият Дядо Коледа. Децата го поздравиха  по детски с пожеланието да дойде и догодина, и до друга, и още много години да радва децата със своите подаръци.
Директорката Цветелина Маринова отправи своите предпразнични пожелания към децата и техните родители, към гостите, към целия персонал в градината.
Тържеството уважиха кметът Димитър Димитров, Росица Христова - заместник-кмет и Росица Иванова-главен експерт "Просвета, култура и вероизповедание".
От името на общинското ръководство Росица Христова отправи своя поздрав към присъстващите по повод на предстоящите празници.
Накрая за всички малчугани бяха предоставени коледни подаръци от Община Етрополе.


Снимки: Л.Микова