С ПРАЗНИЧНО НАСТРОЕНИЕ, КОЛЕДЕН ДУХ И МНОГО ПОДАРЪЦИ, ДЕЦАТА ОТ ЦЯЛАТА ОБЩИНА ПОСРЕЩНАХА ПРАЗНИЦИТЕ


Коледните празници тази година бяха посрещнати от малчуганите в цялата Община с редица мероприятия - запалване на коледни светлини, базари и празненства. С много настроение и коледен дух, бяха организирани тържества и благотворителни дейности в ДГ „Звънче”,ДГ „Слънчице”, ДГ „Еделвайс”, ДЯ „Патиланци”, СУ „Христо Ясенов”, ОУ „Христо Ботев” гр. Етрополе и ОУ „Христо Ботев” село Лопян. За здраве и благополучие, в Общинска Администрация – гр. Етрополе гостуваха коледари от ПГ „Т.Пеев” гр. Етрополе, които със своите песни и пожелания поздравиха служителите.
За по-красива и щастлива Коледа, 57 деца с увреждания от 1 до 18-годишна възраст получиха специални подаръци, включващи дрехи, играчки, лакомства, козметични комплекти и др. от името на кмета Димитър Димитров. По традиция, всяка година всички деца в детските заведения получават лакомства от ръководството на Общината. За осъществяването на тази приятна изненада и за да бъдат доставени подаръците до домовете на децата навреме, помогнаха лично Дядо Коледа и Снежанка, които отделиха от времето си, въпреки натоварения си график.
В Общинска Администрация – Етрополе бе получено благодарствено писмо, адресирано до кмета от родителите на децата от Центъра за социална рехабилитация и интеграция.


“УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИМИТРОВ,


Ние, родителите на децата със специални образователни потребности, изказваме нашата искрена благодарност и огромна удовлетвореност  от начина, по който зарадвахте нашите деца за предстоящите Коледни празници.
         С Вашия подарък за тях, Вие и Вашия екип показахте, че сте всеотдайни и обгрижващи стопани на нашата Община. Използваме възможността още веднъж да Ви благодарим за щедростта, позитивността и отзивчивостта, която оказвате на нас и нашите деца.           
        Пожелаваме на Вас и Вашия екип здраве, неизчерпаеми сили и професионална амбиция, за да не угасне пламъкът, с който работите и дарявате вдъхновение. Продължавайте да работите, а постигнатото да Ви носи радост и удовлетворение, защото най-вярната оценка за труда ни са усмихнатите лица на децата ни!
ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!


С уважение и признателност: Родителите на децата от Центъра за социална рехабилитация и интеграция“


Текстът и снимката получихме от Общината. Заглавието е на сайта