Еротичен модел се завърна с гръм и трясък в "А" група. Става въпрос за разюзданата Виктория Желева, която се е събрала с Радослав Димитров от Славия. Играчът на "белите" беше полудял без любимата си, която го заряза. Заради любовната мъка той се напиваше и беше в доста слаба форма през последните месеци. Оказа се обаче, че двамата не могат един без друг и това ги е накарало да се съберат, пише БЛИЦ.

Информаторите от "Овча Купел" споделиха още, че Желева е била плътно до футболиста на банкета, който Венци Стефанов организира за играчите си преди дни. Радослав Димитров този път не искал да изпуска блондинката, по която е загубил ума и дума. Затрупал я с подаръци за празниците и използвал всеки миг, за да й показва колко много я обича.

Виктория Желева нашумя покрай Азис. Блондинката участва в няколко от клиповете му, а преди време дори публикува в профила си в социалната мрежа "Фейсбук" скандални снимки как се целува с фолкпевеца. И на всичкото отгоре не приятелски, а с езици.

Моделката е известна и с еротичните си снимки за редица мъжки списания, както и участия в клипове и на друг фолкпевец - Тони Стораро.