Къде пя Лили Иванова по празниците? Докато нейните колеги се надпреварваха да кръстосват страната и да се хвалят с изяви, певицата тайно от медиите отлетя до Москва, изнесе голям концерт пред отбрани руски фенове и се върна, без никой у нас да разбере.


Лили бе поканена да пее на коледното парти пред най-добрите в художествената гимнастика на Русия от легендарната Ирина Винер - главен треньор на националния отбор, съобщиха за "24 часа" от екипа й.


В знаменития ресторант "Шале Берьозка" в скъпарския московски район близо до Новгород Лили Иванова пя нонстоп повече от час пред нестихващи овации. За разлика от големия й оркестър в зала "Арена Армеец" за творческата си визита в Москва Лили взела само триото си музиканти Огнян Енев - кийборд, Орлин Цветанов - цигулка, Бисер Иванов - китара. Специална покана получил и перкусионистът Калин Вельов. Петимата пътували в бизнес класа, били настанени в 5-звезден хотел в центъра на Москва, след което лимузини ги отвели на 20 км в "Шале Берьозка".


Това е и първата изява на Лили след мегаконцерта й в зала "Арена Армеец", който обаче певицата, чужда на ласкателства, не пожелала да обяви