Скандалният журналист Кеворк Кеворкян разкри пред колеги от столични медии, че в един момент от своя живот е бил влюбен до полуда в певицата на Слави Трифонов - Десислава Добрева. Това станало докато тя още била част от шоуто, а скорошното й гостуване в неговото предаване го направило по-гледано от визитата на Райна Кабаиванска.


В същото време обаче Кеворк напълно отрече слуховете, че едно време е бил любовник с Ирина Флорин. На зададен въпрос той отговори по най-лаконичния начин и определено се направи на разсеян. Убедено заяви, че дъщеря му не е имала нищо против любовта му с Ирина Флорин, само дето връзка с нея не е имало. Т.е. намеква за мимолетно увлечение за една, две вечери.


Иначе водещият похвали своята щерка и я определи като „страхотна мома англичанка". После опита да обърне цялата работа с Ирина Флорин на шега и заяви, че като всеки „гламав арменец" и да е изправен на разстрел, пак няма да си признае с коя жена е бил.


„Ами и аз като другите гламави арменци, и на разстрел да са ни изправили, пак няма да си кажем за женските авантюри, ако изобщо има такива. Все пак трябва да си призная, че наистина еротичната ми история е неповторима, нищо че съм й сложил заглавие „Моногамният еротоман". Това обаче все едно не съм го казал" - завърши Кеворк Кеворкян.