Певицата е много щастлива, че за втора поредна година печели наградата в категорията „Песен на годината".

„Хубаво е чувството да знаеш, че хитовете са при теб. От това по-сладко за мен няма. Защото когато работиш усилено през годината, не знаеш накрая какво ще се получи. Даваш всичко от себе си с единствената идея да зарадваш почитателите си. И никога не знаеш дали проектът ще бъде добър, дали песента ще стане хит, дали ще са доволни почитателите", дподели Джена в предаването "Автограф".

Тя се радва, че дори хора, които симпатизират на други изпълнители, са й казвали, че това е най-силната песен. „Втора поредна година най-добрата песен е при мен. Следователно двете най-добри песни са в моя албум", радва се изпълнителката.

Относно песента „Истината", която се появи наскоро, Джена споделя, че попада на нея преди няколко месеца. По настояване на феновете решава да я запише, въпреки че е балада. Хубавото и различното при тази песен е, че е изсвирена абсолютно на живо от живи инструменти.

„Трудно е да намериш хубава балада. Най-лесно е да купиш чуждо парче и да направиш кавър. Но ми се искаше отново да поднеса авторска песен, защото нивото през годините се вдигна много".