Актьорът Захари Бахаров и половинката му Диди Алексиева ще се сдобият с втори наследник през пролетта. Двойката все още крие пола на бебето, но близки до нея издават, че ще е момче. Чаровната блондинка кара лека бременност и няма намерение да слезе от екран след раждането. След по-малко от месец рубриката й „Необичайните заподозрени" ще бъде рестартирана в уикенд програмата на TV7, но с ново име.


Диди е категорична, че деликатното й състояние я мотивира да преследва героите за филмчетата си още по-настървено. Признава, че поредното й включване от щъркела е планирано. „Искахме второ дете и, разбира се, бяхме много щастливи, когато разбрахме, че се е получило. След като вече имам тренинг като родител, някак си не изпитвам същата еуфория, знам какво ще ми се случи стъпка по стъпка", споделя Алексиева.


Първородният им син Макс вече е на две и половина, а белите са най-тясната му специалност. Чупи по три пъти всяка играчка от оръжейния си арсенал, след което майка му лепи. Малчуганът с огнен темперамент още е далеч от мисълта, че ще изгуби ексклузивните права върху вниманието на близките си. „Той знае, че в корема ми има бебе, но за него е относително, защото реално не го вижда.