Соченият за наркобос Христофорос Аманатидис-Таки ще става татко на момиченце - разкрива Уикенд. Половинката на Таки  - манекенката Боряна Шехтова, е вече в петия месец и лекарите са съобщили на бъдещите родители пола на детето. Очаква се то да се появи на бял свят в края на април.


Бременността на манекенката била лека до момента, но въпреки това Таки треперел над нея и я обгрижвал като принцеса, разкриват близки до боса в Дубай.


Таки с днешна дата е при половинката си в емирството и няма планове скоро да се връща в ЮАР, допълват от slava.bg. Той е решил да остане до Боряна до края на бременността й, за да е сигурен, че тя и бебето са добре.


Според авери на Таки той бил много щастлив, че чака момиченце, и въобще не се разстроил, че първата му рожба няма да е мъжка.


Според клюката именно бременността на Боряна е причина с Таки да се оженят. Преди два месеца стана ясно, че двамата подготвят скромна церемония в Дубай.


Шехтова и Таки имат връзка от 4 години и въпреки многобройните слухове за раздяла те все още живеят заедно. Дори бащата на Таки потвърди пред "България Днес", че веднага след ареста на сина му през месец май Боряна е заминала при него в далечната страна.