Бойко Борисов не е идвал в парламента от седмици. Ние сме много загрижени за него", каза от парламентарната трибуна лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Той коментира думите на премиера, че Европа е заплашена от национализма.  "Европа не е заплашена, а Европа се надига срещу глобализма, който идва от неговите американски повелители", поясни лидерът на "Атака".

Сидеров посъветва Борисов да говори с конкретни имена и да не се прави на разсеян.

Лидерът на "Атака" съобщи, че ще изпрати препоръчително писмо до Борисов, в което ще опише как може българските доходи да станат сравними с европейските. "Мога да направя неделно училище специално за министър - председателя и да му обяснявам от къде точно ще дойдат парите за по - високи пенсии и заплати", каза Сидеров.

Той е убеден, че ако управляващите спрат всички пробойни, през които изтичат пари, страната ще може да се издържа сама.

Волен Сидеров каза още, че не трябва ГЕРБ да погребва българския национализъм, както го е направил Иван Костов.  Той заяви, че сега управляващите се опитват да елиминират българския национализъм. Сидеров посъветва Бойко Борисов да не постъпва като Иван Костов, който две години не е говорил с никой освен с теменужката си.