Ромина Андонова издаде пола на второто си дете. Този път красавицата ще стане мъжка майка. Преди близо две години тя роди дъщеря - Дария, от футболиста Дарко Тасевски.

Брюнетката довери, че името и на второто й дете отново ще започва с буквата "Д", но не посмя да издаде цялото име, тъй като не била питала Дарко дали може да го разкрие.

В тв интервю Ромина каза и каква е била първата реакция на мъжа й, когато разбрал, че тя е бременна за втори път. "Ама как така... откъде?", попитал Дарко.

Той бил изненадан, тъй като Ромина забременяла само 1 година, след като се появила малката Дария.

В момента брюнетката е в 6-ия месец от своята бременност. Тя сподели, че сега е в България, тъй като имала изпити по биология в университета. Следващия месец заминава в Тайланд при Дарко, който е подписал 2-годишен договор с местен футболен клуб. Така семейството сменя Израел с екзотичната страна. Дарко вече търси тайлнадска детска градина, където да запише малката Дария.

Ромина пък сподели, че й се иска и трето дете. "За третото съм решила да е тайна", каза брюнетката, като поясни, че тогава не смята да разбира какъв е полът на бебето докато не роди.

"Гледам да купувам неутрални дрешки, за да може другото дете да ги носи", каза още тя. Чаровницата откровено довери, че семейството и ученето са й приоритет. "На 25 години съм вече и няма какво да говорим - изпуснах своето развитие в модата. Бих участвала в ревюта и фотосесии само за удоволствие. Смятам да се занимавам с биология".