Най-голямото черно парти на годината "GRAND VANITY BLACK" ще събере на една сцена над 20 от най-актуалните DJ-и, хип-хоп и R'N'B изпълнители от цялата страна, оставили ярка следа в музикалния живот през изтеклата година.


Най-бързо развиващият се парти бранд ще предложи на своите фенове невиждано шоу с цяло съзвездие от хип-хоп изпълнители, отличени с награди на първите "BG Hip-Hop Awards".


Взривяващият 8-часов хип-хоп маратон ще стартира на 8 март в 22 ч, а на сцената на Военния клуб в София, рап щафетата през цялата нощ ще си предават Башмайсторите - Били Хлапето, гласовитата поп-принцеса Михаела Филева и най-добрият R'n'B артист за 2012 - Lexus.


На сцената ще се развихри и световният шампион по бийтбокс Skiller, който за пореден път ще смае публиката с уникалните си умения. Истински генгста-рап ще поднесе един от най-емблематичните родни изпълнители в този стил - победителят за най-добро MC за 2012 - Alex P.


Горещото парти настроение ще се вдигне на макс със суперхитовете на звездите от X-Factor Ангел и Моисей, а пълната лудница ще избухне с появата на взривоопасните Young BB Young и набиращите все по-голяма популярност шемети Руди, Дули, Муден & Кукушев.


Билети за музикалното шоу "GRAND VANITY BLACK" са по 20 лв. и ще могата да се закупят предварително в клуб "Маскара" и във вечерта на самото събитие, на входа Централен Военен клуб.