За поредна година Дамски клуб – Ботевград организира коледно тържество за деца и младежи с увреждания. То се състоя тази вечер на обичайното място – ресторант “Камелиите“, където ги очакваше празнична атмосфера, голяма маса, отрупана с различни сладки и солени вкусотии и плодове, и много забавни изненади, подготвени от аниматорска група. 


Дамите приветстваха децата и техните родители и им пожелаха здраве, много щастливи мигове и  още споделени забавления през идната година. За Дневния центъра за деца и младежи с увреждания имаше и подаръци – таблет и сокоизтисквачка, необходима за кулинарната терапия, също осигурени от Дамския клуб. 


На свой ред директорът на Центъра Цветанка Георгиева поднесе на организаторите красива ръчно изработена картичка с благодарствен адрес, в който се казва: 


Уважаеми дами, скъпи приятели, най-сърдечно Ви благодарим, че отново, за поредна година, изразявате своята съпричастност и подкрепа към голямата кауза на Дневния център в Ботевград  - да работи за обучението, развитието и интегрирането на децата и младежите с увреждания. С Вашата благотворителна инициатива Вие дарявате много усмивки, много радост и много надежда на нашите деца и младежи за по-добро бъдеще. Пожелаваме Ви здраве, много успехи във Вашите благотворителни инициативи, най-сърдечни пожелания за весели коледни празници, за успешна и здрава 2024 година!


Дамите получиха и по един коледен сувенир, специално изработен за тях от децата и младежите, посещаващи Дневния център.