Камелия стана звездата на вечерта на 11-ите годишни награди на ТВ "Планета". Тя се появи на сцената по халат и пантофи, за да вземе наградата на спонсора (???)  и шашна публиката с откровеното си изказване.


Фолкфурията с цапната уста не се поколеба да си каже, каквото й е на сърцето, а именно, че не е съгласна със задкулисните игри във фирмата и най-вече с това, че няма Певец и Певица на годината, въпреки че нейните колеги си скъсват задниците от бачкане.


„Много благодаря на спонсора за тази награда и още повече благодаря на Митко, че му позволи да ми я даде! - започна речта си Камелия. - "Ако се чудите и се маете защо съм облечена така (сигурно ви е малко странно) Това е в знак, че не съм съгласна на единадесетата година да няма Певец и Певица на годината. Била съм от началото. Била съм на първите награди. Била съм на петите и на десетите.


Винаги е имало хора, които са били награждавани, защото винаги са заслужавали. Мисля, че моите колеги достатъчно се трудеха, достатъчно обикаляха клубове, достатъчно веселиха вас-публиката, достатъчно правиха килпове и продукция, така че имаше кой да бъде награден и вярвам, че това ще е първата и последната такава церемония."


Така изпълнителката без клип и песен от две години защити дори честа на обявената за Изпълнител на годината - Анелия.