Напоследък половинката на Николета Лозанова не жъне много успехи на футболния фронт. От близо една година Божинов живее във Винченца, градче до Верона, където живее със съпругата си Ни-Ло.


В ефира на новата информационна телевизия Нюз7 Валери Божинов прави сензационни разкрития относно плановете си за бъдещето и вариантите, които се разкриват пред погледа му, пишат от slava.bg.


С наведена глава Божинов отговаря на въпросите относно ниската му позиция във второстепенния италиански клуб. Той споделя, че се надява отново да се върне в ''голямата игра'' и отново името му да заработи за него. Ако ли пък това не се получи, футболистът има и втори вариант.


Ако случайно не прокопса с ритането на топка, горнооряховецът признава, че ще се ориентира към кариера в телевизията. Единият вариант за преквалификация е да стане ''футболен анализатор'', а другата е свързана със статуса му на светска звезда.


Божинов разкрива, че мечтая за роля в популярен сериал, дори допълва, че погледа му е вперен към червения килим и Холивуд и смята, че е абсолютно достоен да застане редом до световните звезди.


Валери признава, че се чувства ''не половин, а цял италианец'' въпреки, че живее във Италия само от една година. Половинката на Валери, апетитната Николета, споделя, че напълно подкрепя мъжа си и че той наистина притежава потенциал за тази професия.