Напих се с “Джони Уокър” с червен етикет, казах, че си тръгвам и го направих, обяснява пред “Труд” участникът в “Мюзик Айдъл” Иван Ангелов.

Вместо да се яви на сцената на шоуто в понеделник, шантавият участник изпял “Да те жадувам” на Сигнал на парти на Медицинския университет. Броени часове след присъствието на Иван на университетския купон в интернет се появили любителски клипчета с него, което за по-малко от 15 часа е видяно над 100 000 пъти. Сумата, която е получил айдъла за участието си е 1000 лв. Това обаче е в пративоречие с договора, който участникът в шоуто е подписал във връзка с предаването.

Вчера сценаристите на втория “Мюзик Айдъл” обмисляха какво да правят с Иван. След обсъждането възможностите били две – или да го изгонят, или да дадат на зрителите правото да решат съдбата му.

За никой не е тайна, че Иван наистина успява да прави шоу. Скандалните му прояви обаче запленяват девойките и освен многобройните си почитателки той вече има няколко предложения за брак. Самият Иван споделя, че аудиторията го обожава.

“900 000 SMS-а са пратени за мен за 6 часа”, заяви с гордост айдъла, след като сподели, че лично е направил проверката.