Клюката, че актьорът Явор Бахаров и щерката на покойния Фатик - Александра са двойка, се потвърди вчера на премиерата на новия български сериал "Недадените". Двамата пристигнаха във Военния клуб под ръка и не се отделиха един от друг, с което официално обявиха, че са заедно.


Говори се, че Бахаров, който участва с роля в сериала, още преди седмица е поканил новата си изгора да се нанесе при него. Двамата вече живеят като семейство.


Александра е лудо влюбена в батко си Явор. Двамата се залюбили по време на представление в НАТФИЗ, където щерката на Фатик е първи курс в класа на Стефан Данаилов.


Звездата от „Стъклен дом" веднага лапнал по младата красавица и вече почти не мърда от Театралната академия, чакайки Александра дори по късни доби, когато студентите приключват репетициите си.


След раздялата си с Луиза Григорова младият талант можеше да бъде забелязан в компанията на различни момичета по купони и турнета, но явно е решил този път да има сериозна връзка.


Гаджето му Александра пък е била модел, преди да се отдаде на актьорската професия. Момичето най-вероятно е наследило любовта към сцената от своята майка Адриана Тюркмен. Като тийнейджърка бизнес дамата и вдовица на Фатик мечтаела да стане актриса.