Днес беше третия, последен ден от тържествата по повод патронния празник на СОУ „Христо Ясенов” в Етрополе.
Празникът започна днес в 10:00 часа с препълнен салон с внасяне на училищното знаме.
Гости бяха кметът на общината инж. Богомил Георгиев, Христо Андреев – председател на Общинския съвет и началник на РИО на МОН за Софийска област, Емил Димитров – народен представител в 41-то народно събрание, Даниела Теофанова – Директор и Диана Марини – експерт „Връзки с обществеността” в Геотехмин ООД.
В словото си директорката на училището Светла Вълова подчерта многобройните постижения, които съпътстват училището в последните години, за да бъде едно от водещите в Софийска област.
Христо Андреев също поздрави колектива, учениците и работниците в училището, като им пожела по-нататъшни постижения в областта на учебно-възпитателната работа.
Литературно-музикалната програма, за която могат да се кажат само суперлативи, беше главно от ученици на началния и среден курс на обучение. С участието на Кристиян Григоров и Виолета Цолова.
Накрая бяха поднесени цветя от кмета инж. Богомил Георгиев и председателя на Общинския съвет Христо Андраеев, от Даниела Теофанова и Даниела Марини – Геотехмин ООД.
След поздравителните думи на кмета инж. Богомил Георгиев, публиката отдаде със ставане на крака заслужената почит към учителите, работниците и учениците, по повод постигнатите резултати и във връзка с днешния празник.
Честит празник, ясеновци!