„Скъпи приятели, всички които искат да подкрепят издигането на кандидатурата за народен представител, като независим кандидат на Октай Енимехмедов, моля да изразят подкрепата си в организираната подписка!!! По-късно ще обявим местата, на които ще бъдат организирано събирането на подписи". Това написа във фейсбук днес Метин Енимехмедов, станал известен в танцувалните формати на "Шоуто на Слави".

Неговият брат - 25-годишният Октай насочи пистолет срещу почетния лидер на ДПС Ахмед Доган по време на националната конференция на партията на 19 януари в НДК.

„Имам в себе си голям потенциал от енергия и знам, че има още какво да дам от себе си за бъдещето на Родината си. Най-важното в случая е, че едно младо поколение се събуди и в момента поставя основите на едно по-добро бъдеще за България", пише още Метин в социалната мрежа, подписвайки брат си Октай Енимехмедов под думите. „Предварително благодаря на Всички!!!!", завършва поста в социалната мрежа.

Не е ясно дали думите на Метин Енимехмедов не са пъвоаприлска шега, тъй като са написано в малко преди полунощ, но се оказа, че още в петък е създадена група „Всички За Октай, Октай За Всички Нас", в която до момента пуска само едно-единствено съобщение: