Сашо Диков за малко щеше да колабира по време на последното излъчване на предаване си вчера. Неговите колеги от „Дикoff" са силно притеснени за здравето му, научи HotArena.net.


Сашо Диков получил хипертонична криза докато се карал с лидера на ДСБ Иван Костов и едва успял да запази самообладание, за да продължи да предаването си, пише hotarena.net. Диков имал от години проблеми с кръвното налягане и го качвал всеки път, когато се ядоса.


В събота следобед обаче нещата съвсем излезли извън контрол. Журналистът се вбесил много и стойностите на налягането му ударили рисковани висини.


По думите на колегите му той усетил как главата му ще се пръсне и му лицето му пари. В студиото нямало апарат, за да му премерят кръвното, но самият той твърдял, че е много високо, защото усещал всички опасни симптоми за това - освен чудовищната болка в главата, му треперела брадичката и ръцете. Той предупредил, че може да колабира и трябва да имат готовност да го спасяват.


За щастие до там не се стигнало и някак Диков успял постепенно да се свести, успокоявайки нервите си. След ефир обаче директно е бил закаран на лекар.