Фолкаджийката Емилия отново захапа колежката си Анелия пред Сашо Диков в предаването "Дикoff". Тя уточни, че е отказала повече от 10 интервюта и е избрала да гостува единствено при водещия с пиперливия език.


Певицата е категорчна, че не е направила стойка, когато е казала, че врагинята й Анелия е достойна носителка на наградата "Изпълнител на 2012г.", а наистина го мисли.


Сашо Диков нарече Емилия "злобна в индустриални дози", заради публикацията си във фейсбук по адрес на Анелия, във връзка със събирането на фенклуба й в заведението на Коко Динев.


"Тя е много настъпателен човек. Иска всичко да получава. Да беше дошла да си направи клуба в къщата ни в Сандански", категорична е Емилия за бившата на Динев. Веселото момиче на фолка опроверга и слуховете, че двете с Анелия са се били и скубали на концерта в зала едно на НДК.


Наскоро гръмна новината, че Анелия бие отвсякъде по хонорар настоящата на Коко Динев. За всяко свое появяване в заведение Анчето си прибира солидната сума от 6000 лв, докато колежката й Емилия взема 4500.