Фолк певиците Емилия и Анелия тотално заровиха томахавките. Двете изпълнителки прекараха последния уикенд на СПА комплекс в морски хотел. За това свидетелства публикация във Фейсбук профила на Емилия, в която и двете са отбелязани от хотел в известен курортен комплекс.


Въпреки че е началото на зимата, двете певици са отпътували за Черноморието, за да отдъхнат от тежките си ангажименти по нощните заведения. Според публикацията компания по време на почивката са им правили колежката им Андреа и моделката Бояна Маринова, както и други техни приятели, пише hotnews.bg


Това е поредното доказателство, че отношенията между двете са се затоплили, след като в продължение на години бяха в открита словесна война, която дори се пренесе в медиите.


"Наистина се радвам, че вече всичко е наред между мен и Анелия. С нея сме в много добри отношения, просто повече ми харесва с черна коса. Тримата - Анелия, Коко и аз, седяхме на една маса и стана ясно, че няма какво да делим. Не искам повече интриги!", разкри Емилия в телевизионно интервю.