Сладката невинна Хармаяни от "Хари Потър" вече е поразнало момиче, което иска да покаже на света колко женствена и секси е. Ема Уотсън засне предизвикателна фотосесия за списание GQ и за разлика от други знаменитости показа колко е сексапилна без да се налага да се съблича.


Актрисата реши да заложи на по-съблазнително излъчване, заради новата си роля в лентата "The Bling Ring, където героинята ѝ Ники е безскрупулна изкусителка.


„Героинята ми използва сексуалността си, за да получи каквото поиска и да стигне, където поиска", сподели Ема и допълни:


„Характерът ѝ е всичко, което отричам като качества у един човек. Тя е материалистка, злобна, аморална. И осъзнавам, че я мразя. В началото се замислих как ще играя някой, който не харесвам. Но после ми стана интересно и усетих предизвикателство в работата си".


Сценарият на лентата вдъхновява и редакторите на GQ да заснемат фотосесия, която да изразява героинята на Ема. Тя е облечена в ярки, бляскави дрехи в младежки стил, които показват плът и са провокация към всеки младеж от мъжки пол.