Шампионите от "Евровизия 200" - Елица Тодорова и Стоян Янкулов, трескаво се готвят за участието си в тазгодишното издание на конкурса. Дните им са строго разграфени - изтощителни 6 часови тренировки, трансов барабанен ритъм,  строга дисциплина и режим на репетициите на българската песен - „Само шампиони", пише signal.bg.

Двамата повдигнаха малко завесата за изненадите, които ще поднесат на зрителите в Малмьо, Швеция. В шоуто ще се включи обещаващ млад изпълнител, който тепърва ще набира скорост в хип хоп средите. След 10 години отдаденост на музиката и нестандартни идеи, които нямат еквивалент в България, Елица има безпогрешен усет за нови таланти.  За него тя казва: "Той е моят нов самурай!".

Стоян пък е поканил три нови бек вокалистки от формация „Драгостин Фолк Национал" на професор Стефан Драгостинов, които да засилят традиционно българското звучене на песента.

Елица и Стоян са с изключително натоварена програма преди полуфинала и финала на Евровизия. Докато Стоян свири в Брюксел, Елица ще отлети за Амстердам, където на 13 април ще участва в най-голямото промо събитие преди конкурса - „Евровизия на концерт". Там тя ще се качи на сцената с участниците от още 15 държави.

България ще се представи на втория полуфинал на Евровизия на 16 май 2013. Големият финал е на 18 май.