„Неоткрит гей рай!" Това е слоганът, под който сайт във Великобритания рекламира България като супер туристическа дестинация. Страницата грее в цветовете на дъгата и е насочена главно към читатели във Великобритания, Германия и Русия, съобщава агенця БЛИЦ.


"Искаме да ви поканим на една невероятна гей почивка в България! Страната на златните плажове, снежните планини и бурния нощен живот е готова да ви предложи ваканцията на живота ви! Опознайте България и нейните неоткрити богатства - насладете се на невероятна ваканция!" Това пише на главната страница като приветстващ текст.


Сайтът запознава клиентите си с историята и културните забележителности на страната ни и предлага екстри като „Културна гей ваканция", „Екстремна гей ваканция", „Дълъг гей уикенд в София" и "Нормален гей уикенд".


На оферта в момента е "Великденският пет дневен гей престой" на цена от 410 евро на човек. Най-скъпа е едноседмичната "Гей ваканция плаж и море в Слънчев бряг" на цена от 540 евро на човек.


Шокиращо в информацията е, че клиентите могат да ползват "гей плаж". Срещу допълнително заплащане клиентите ползват посещение в гей клубове и "гей сауна в Панчарево".