Откриването на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Община Етрополе се проведе на 20 април 2013 г. в Големия салон на НЧ „Тодор Пеев-1871”.
Предстваени от инж. Богомил Георгиев – Кмет на община Етрополе и общински ръководител на ПП ГЕРБ бяха кандидатите за народни представители от листата на ПП ГЕРБ от 26 МИР – София област. Той представи също постигнатите резултати от Община Етрополе по време на управлението на ГЕРБ, като наблегна на двойното увеличение на бюджета на общината, спечелените 36 проекта на обща стойност 56 млн. лв. и огромните успехи на общината в областта на социалната политика. С гордост наблегна на безплатните детски градини, финансирани изцяло от общината, помощите за раждане на дете, коледните и великденски добавки, на многото социални услуги, които общината реализира и финансира – обществена трапезария, социален патронаж, дом за стари хора, център за рехабилитация и социална интеграция на деца с увреждания, център за обществена подкрепа и социални асистенти.
Водачът на листата – Владислав Горанов поздрави Етрополе за постигнатите резултати и изрази своята увереност, че ГЕРБ ще спечели изборите. Важно, според него е обаче победата да бъде тотална, за да даде на ГЕРБ възможност да създаде стабилно и силно правителство, подкрепено от сигурно парламентарно мнозинство и да продължи започнатото през първия си мандат. Той припомни на хората, че с много усилия и благодарение на европейските субсидии Правителството на ГЕРБ успя да постигне стабилност на държавата и макар и малък, но реален икономически растеж при спад в Европа от 0,6% и в условията на световна криза. Предупреди хората, че политическите опоненти на ГЕРБ ще се опитват да отклонят общественото мнение от постигнатите резултати с компроматни войни, но едва ли ще успеят, защото резултатите ясно могат да се видят, така както се виждат и в община Етрополе.
Резултатите, постигнати по многото сегашни и бъдещи проекти на Община Етрополе бяха представени в детайли от г-жа Венета Гергова- заместник кмет.
За доброто настроение на присъстващите в салона се погрижиха със своите пламенни и силно въздействащи изпълнения: танцов ансамбъл „Балканска младост”, вокално-инструментална група „Звъника”, група „Ретротон”, творческо студио „Акварели”, етрополската духова музика и любимите на много българи популярни изпълнители – Бойка Дангова и Сунай Чалъков. Водещ на мероприятието беше очарователната Галя Димитрова, позната ни от малкия екран.
Кулминацията на шоуто беше изпълнението на етрополската певица – Виолета Цолова, която под съпровода на Младежкия духов оркестър на Етрополе и танците на пленителните танцьори от „Балканска младост” изпълни песента „Ех, да ми е”.
Аплоадисменти и много усмивки изпълваха препълнената зала на Големия салон на НЧ „Тодор Пеев-1871” по време на откриването на Предизборната кампания на ПП ГЕРБ, което продължи над 3 часа.
Текста и снимките получихме по електронната поща на сайта и ги качваме без редакторска намеса.