Тази вечер беше заключителният концерт на ПП ГЕРБ в Етрополе.
След обръщението на Венета Гергова – кандидат за кмет на Община Етрополе към потенциалните си гласоподаватели, на сцената излязоха всички кандидати за общински съветници и за кметове по селата от листата на партията.
Няколко от кандидатите за съветници подкрепиха нейната кандидатура. В нейна подкрепа се изказаха също народният представител д-р Петър Беков и инж. Богомил Георгиев – кмет на Община Етрополе.
„Преди изборите обикалям страната и виждам къде какви кандидати се избират – някъде залагат на младостта, другаде на опита. В Етрополе е най-доброто съчетание за кмет на общината, младостта с опита на Венета Гергова” – каза между другото народният представител.
В пространното си слово тя припомни направеното през годините когато е била заместник-кмет в екипа на инж. Богомил Георгиев. Посочи и някои от нещата, които би свършила, ако бъде избрана за кмет.
През цялото време на видео екран течеше презентация за направеното през годините от досегашното управление на Общината.
Срещата с избирателите продължи с концерт, като началото беше дадено с участието на ВГ „Етротон”, дует „Романтика” и ТФ „Балканска младост”.
Докато гост-изпълнителите Милица и Асен Масларски представяха своя прекрасен репертоар от познати естрадни песни, някои от които са авторови на Асен Масларски, публиката с нетърпение очакваше Софи Маринова.
Тъй като не малка част беше от нейния етнос, появяването й на сцената взриви залата.
А до изборите на 25 октомври остават 2 дни.