Невена Цонева даде интервю в радио ефира и сподели, че целият й живот е променен, и е че едва сега започва да прави музиката, която иска. Началото е с новата й песен „Десет нощи": „Това не е някаква емблематична песен, а просто начало на кариерата ми", каза Невена и допълни:

"Не успях да наложа свой собствен стил и причината е само една - не ми беше дадена тази възможност". Невена вече има песни за два албума. Следващото, което ще чуем от нея, е кавър на „Повей, ветре" (на Паша Христова) с живи китари и цигулки - „акустичен вариант, който звучи много по-агресивно", обясни изпълнителката. Идеята й е да не се ограничава с един жанр - иска да пее поп, рок, дори мисли за цял фолклорен албум.

Невена коментира и скандала с музикалната компания :„Четири години водих борба да извоювам свободата си и доказах, че съм постъпила правилно", допълва тя. Получената след делото компенсация от 12 000 лв. ще инвестира в музика. Подчертава, че през цялото време е имала подкрепата на майка си, баща си и брат си, и, разбира се, на приятеля й Венелин Венков.

Интересна е историята на запознанството между Невена и Венко: „Смятах го за най-надутия човек", признава певицата. Сближили се едва след края на шоуто, по време на турне със Слави Трифонов. Сега живеят в Саранци: „Не се чувстваме откъснати, аз почти всеки ден съм в София. Тук има хора, с които много добре се разбирам - малко са, но са много качествени".